Wie zijn wij

 

Marjan Wiegers, ik ben geboren op 21-11-1980 en sinds juni 2013 trotse moeder van Loïs.

Ik ben bijna 10 jaar als verpleegkundige werkzaam geweest bij het GGZ te Emmen. Tijdens mijn werk kwam ik geregeld in contact met kinderen. Dit inspireerde mij zo dat ik in 2011 samen met Ina heb besloten om een eigen kinderopvang te beginnen.

Ina de Wiegers, ik ben geboren op 16-10-1981 en trotse moeder van mijn twee stoere jongens, Remano en Danilo.

Na 10 jaar als kapster te hebben gewerkt vond ik het leuk geweest, en was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Kinderen hebben mij altijd al aangesproken, en ik heb besloten om de opleiding SAW te gaan doen. Hier heb ik in 2013 mijn diploma voor gehaald.

Ik geniet elke dag van de kinderen en vind het leuk om met ze te werken, ik zie het niet echt als werk maar als gewoon plezier maken met de kinderen.

De opvang runnen wij over het algemeen met z’n tweeën maar we hebben hulp van goede en leuke stagiaires en personeel.

 

 

Mirjam van der Veen, ik ben geboren op 23-01-1994.

In 2013 ben ik begonnen als stagiaire bij de Tantie’s. Na anderhalf jaar heb ik in de zomer van 2014 mijn diploma SAW gehaald en ben ik hier werkzaam als leidster.

Het werken met kinderen vind ik leuk om te doen, elke dag is anders doordat je met veel verschillende kinderen werkt en die zijn geen dag gelijk. Ook mijn creativiteit kan ik goed kwijt in dit werk.

 

Christa Koops, ik ben geboren op 24-06-1990, en sinds december 2016 ben ik trotse moeder van Lisa.

Vanaf 2009 ben ik werkzaam in de kinderopvang en sinds maart 2017 bij de Tantie’s.

Wat het werken met kinderen zo leuk maakt is dat geen dag hetzelfde is, kinderen zijn eerlijk, puur en verrassend! Met liefde stimuleer, ondersteun en help ik de kinderen!

 

Cynthia Eefting, ik ben geboren op 17-12-1996.

In 2014 ben ik begonnen met de opleiding SAW. Daarvan heb ik in de zomer van 2017 mijn diploma behaald en ben ik nu werkzaam als leidster bij de Tantie’s.

Ik houd me graag bezig met de ontwikkeling van kinderen: kwaliteiten, talenten en mogelijkheden inzien en deze te prikkelen op spelende wijze. Het doet mij dan ook een groot genoegen om te weten dat ik de kinderen hiermee kan ondersteunen en helpen waar het nodig is.