Over Ons

Ina

Mijn naam is Ina Wiegers. Ik woon in Ter Apel samen met Edwin en onze twee zonen Remano en Danilo. Ik ben geboren op 16 oktober 1981. In 2011 ben ik samen met Marjan Kinderopvang De Tanties begonnen omdat er een behoefte was aan kinderopvang in een huiselijke sfeer.

Ik werk elke dag met veel plezier in en aan onze opvang en dat geeft me veel energie. Als je in het Centrum loopt en kinderen roepen “Hey Tantie!!” dan word ik daar oprecht blij van, dan weet je dat je het goed doet.

Marjan

Mijn naam is Marjan Wiegers en ik ben geboren op 21 november 1980. Ik woon met mijn vriend Edwin en dochter Loïs in Ter Apel en samen met Ina ben ik oprichter en eigenaar van De Tanties.

Het werken met kinderen is voor mij een echte passie. Wij dragen bij aan de ontwikkeling van de kinderen en geven ze bagage mee voor de rest van hun leven.

Christa

Hallo mijn naam is Christa Koops en ik ben geboren in de zomer van 1990. Samen met mijn man Erwin, dochter Lisa en zoon Bram woon ik in Tweede Exloërmond.

Vanaf 2009 ben ik werkzaam in de kinderopvang en sinds maart 2017 werk ik in het leuke team van De Tanties!

Ik zorg met veel plezier en liefde voor de kinderen, ik bied hulp en stimuleer daar waar nodig. Het werken in de kinderopvang is zeer afwisselend, geen dag is hetzelfde en dat is wat het zo leuk maakt!

Cynthia

Mijn naam is Cynthia Eefting, ik woon Samen met mijn vriend in Musselkanaal en ben geboren op 17 december 1996.

Ik werk met veel plezier met kinderen omdat je een steentje bijdraagt aan hun ontwikkeling. Het is mooi om de ontwikkeling van baby tot kind mee te maken.

In mijn vrije tijd ben ik graag met muziek bezig en vind ik het leuk om met mijn vrienden uit te gaan.

Tina

Hallo! Ik zal me zelf even voorstellen. Ik ben Tina en ik woon samen met mijn vriend en twee boldercollies in Vlagtwedde.

In mijn vrije tijd winkel ik graag en ben ik graag buiten in de tuin of lekker wandelen met de honden.

Sinds 2010 werk ik in de kinderopvang. Ik vind het werken met kinderen erg leuk omdat het veel diversiteit biedt. Ieder kind heeft een unieke ontwikkeling en dat maakt het werken in de kinderopvang zo bijzonder.

Sinds 2018 werk ik met veel plezier bij De Tanties als pedagogisch medewerker.

Ellen

Ik ben Ellen Dijkstra, geboren op 30 januari 1985. Ik woon in het mooie Jipsinghuizen samen met mijn vriend en ons dochtertje. In het verleden ben ik werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg. Sinds maart 2018 werk ik bij de Tanties.

Het werken met kinderen geeft me energie. Heerlijk creatief bezig zijn met kinderen en leuke dingen met ze ondernemen zorgt ervoor dat ik blijf groeien in mijn werk. Ik ben dan ook super blij om deel uit te mogen maken van dit leuke team.

Jacky

Mijn naam is Jacky Abrahamsen. Ik ben geboren op 23 juli 1996 en woon samen met mijn vriend Frank en zoontje Lev in Sellingen.

Sinds 1 januari 2020 ben ik werkzaam bij de Tantie`s. Voorheen was ik werkzaam in de gehandicaptenzorg. Werken in de kinderopvang is voor mij een nieuwe uitdaging. Ik ga deze uitdaging met veel enthousiasme tegemoet en zal een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen.

Sharon

Hallo mijn naam is Sharon Hospers en ben geboren op 11 December 1991.
Ik woon samen met mijn man en dochtertje in Emmer-Compascuum.

Sinds juli 2020 ben ik werkzaam bij de Tantie’s. Voorheen heb ik al in de kinderopvang en in de horeca gewerkt.

Het werken met kinderen vind ik erg leuk omdat elk kind zich ontwikkeld op zijn eigen manier en ik daar waar nodig mijn steentje aan bij kan dragen. Geen enkele dag is hetzelfde en dat is ook juist wat het zo leuk maakt.

Ik ben dan ook heel blij dat ik deel uitmaak van dit leuke team.

Monique

Mijn naam is Monique Plagge. Ik ben geboren op 28 Februari 1979. Ik woon in Ter Apel samen met mijn vriend Martijn en onze zonenPatrick en Tim.

In September 2020 ben ik begonnen bij de Tantie’s op Ter Apel en heb sinds Januari de BSO gevestigd intern in de basisschool de Dreske te Roswinkel onder mijn hoede.

Ik ben voornamelijk te vinden op de BSO zowel op Ter Apel als Roswinkel.

Voordat ik begon bij de Tantie’s was ik postbezorger en gaf ik gymnastieklessen bij verschillende verenigingen.

Het werken met kinderen heeft me altijd aangetrokken en deze nieuwe uitdaging doe ik met veel plezier.

Denise

Hallo ik ben Denise Barelds, geboren op 30 juli 1997 en woon samen met mijn vriend in Emmen.

In 2018 ben ik begonnen met stage lopen bij kinderopvang De Tantie´s en sinds 2021 werkzaam. Je zult mij zien in Ter Apel op de kinderopvang, BSO en de BSO in Roswinkel.

Ik werk hier met veel liefde en plezier. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is dat ik er steeds weer opnieuw getuige van mag zijn hoe baby´s, dreumesen en peuters op hun eigen en uniek wijze op ontdekkingsreis gaan en onderweg nieuwe stappen in hun ontwikkelingen maken. Ook dat ze zich veilig en vertrouwd bij mij voelen om samen met hen deze reis te maken, waardoor je dichter bij hun belevingswereld komt. Op de BSO vind ik het belangrijk en leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten aan te passen op de behoefte en interesse van de kinderen.

Verder vind ik het belangrijk dat de kinderen het naar hun zin hebben en zich thuis voelen bij ons op de kinderopvang en BSO.

Uw zoon of dochter bij ons aanmelden?

Wij leiden u graag rond!